Omgeving verkennen

Langweer en omgeving

Ontdek Langweer

Langweer is een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland. Weten wat er allemaal in Langweer te beleven is?

Wij informeren u graag.

 

 

 

 

  

Pittoresk Langweer

Website

Fietsvakantie

Bij de receptie kunt u een comfortabele Gazelle-fiets met 7 versnellingen huren. Wij hebben verschillende dames-, heren- én kinderfietsen. Hier kunt u één dag of een hele week gebruik van maken.

Prijs per dag Prijs per week
Fiets met 7 versnellingen € 9,50 € 45,00
Kinderfiets € 6,50 € 32,50
Kinderzitje (voor en achter) € 2,00 € 8,00

Wandelvakanties

Wandelen vanuit uw Boerderij Chalet? - U kunt u alle kanten op - Trek uw wandelschoenen aan en beleef een unieke wandelvakantie in de prachtige provincie Friesland. Welke paden ontdekt u vandaag?

Wandelt u naar de dorpskern van Sint Nicolaasga om de historische Sint Nicolaaskerk te bekijken? Of gaat u liever naar Langweer of Lemmer? Natuurlijk kunt u ook een ronde maken langs één van de meren.

Golfclub Sint Nyk

Website

Golfen

Golfclub Sint Nyk, St. Nicolaasga is een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor een ontspannen beleving.

 

 

 

 

 

Visvakantie Friesland

Is vissen voor u een hobby, of bent u een echte sportvisser?
Friesland is een waar vissersparadijs. Rondom Landgoed Eysinga State zijn
de meest uiteenlopende vissoorten te vinden.
Neem plaats op de steiger van uw vakantiewoning en geniet.

 

 

Huren of zelf meenemen

Lees verder

Watersport - Sloep huren

Houdt u van watersport? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de prachtige natuur vanaf het water. Vanaf het chalet vaart u rechtstreeks naar de nabijgelegen Langweerderwielen en de andere grote meren, zoals het Sneekermeer.

 

 

 

Winkelen

Dagje winkelen in de directe omgeving :

Afstand vanaf vakantiepark
Joure 10 km
Heerenveen 20 km
Sneek 22 km
Lemmer 18 km

Wellness & Beauty De Woudfennen

Website

Kom tot rust in een Friese wellness

Bent u toe aan een moment voor uzelf? Breng dan een bezoek aan één van de wellnesscentra in de buurt van Landgoed Eysinga State. Kiest u voor de sauna of een heerlijke massage? U komt in ieder geval heerlijk tot rust.

Een dag relaxen, een pure weldaad voor uw lichaam. Verwen uzelf met een saunabezoek, uitgebreide massage of heerlijke gezichtsbehandeling. Natuurlijk sluit u de dag af met een fijne maaltijd.

 

 

 

Zeilen

Langweer ligt in het hart van het Friese merengebied, waardoor u gemakkelijk alle kanten op kunt zeilen. Wist u dat Langweer ook op maar 40 minuten varen ligt van het IJsselmeer?

 

 

 

 

Sailingcenter Langweer

Website

Swimfun

Website

Subtropisch zwembad

Het subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret. Het zwembad is een heerlijke plek om een dagje te genieten.