Sloep of kajak huren op het park

De prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden ontdekken vanaf het water. Gooi de trossen los en laat u meevoeren door de vele wateren die de omgeving rijk is. Vanaf het park vaart u rechtstreeks naar de nabijgelegen Langweerderwielen en de andere grote meren, zoals het Sneekermeer.

Friesland is de plek bij uitstek voor watersportliefhebbers. Het uitgestrekte gebied rond het vakantiepark omvat een groot netwerk van de mooiste wateren waar u kunt genieten van al het natuurschoon. Niet alleen de natuur is de moeite waard, ook kunt u steden en dorpen vanaf het water bezichtigen.

Boot huren op het park

Zin om het water op te gaan? Op het vakantiepark kunt u een sloep of een kajak huren. Ook zijn er verschillende ‘funyaks’. Dit zijn sportieve boten voor 6 personen met stille 6pk motoren. Bent u een zeilliefhebber? Nabij het park zijn goede zeilboten te huur. Deze kunt u huren voor één dag of een hele week.

Op de website van de ANWB vindt u vaarroutes in de buurt

Hoeveel kost een boot huren?

prijs per week prijs per dag
Motorbootje (incl. 1 tank brandstof)  € 385,00  € 65,00
Sloep (incl. 1 tank) € 650,00 € 125,00
Kayak 3/4 persoons n.v.t. € 25,00
Zwemvest  € 20,00 borg

Heeft u een eigen sloep?

Neem uw eigen sloep gerust mee naar het park. Bij ons chalet is een aanlegsteiger aanwezig. De afmeting van de sloep moet maximaal 6 bij 2,5 meter zijn.